Webstudio 4 School webstudio4school one site fits al

Fotoalbumbeheer

fotoalbumbeheer Foto's maken vaak een groot deel uit van de inhoud van een site. Een plaatje zegt vaak veel meer dan een praatje....
 
Op meerdere plekken in de site wordt gebruik gemaakt van fotoalbums. Het fotoalbum kan voorzien worden van een naam en kan gebruikt worden om bijvoorbeeld alle foto's van een activiteit bij elkaar te laten zien. Net als een ouderwets fotoboek. Met behulp van een handige fotoviewer kunnen sitebezoekers door de albums navigeren en foto’s bekijken, ophalen en afdrukken. 

Albums worden aangemaakt in een speciale module in het beheersysteem. Ook de inhoud van een album (de foto's) kan vanuit deze module worden aangepast. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, worden albums aan een docent gekoppeld. Zo ziet de docent alleen de albums die voor zijn of haar groep van belang zijn. De sitebeheerder kan een album aan meerdere docenten toekennen om ruimte te besparen.Net als de up - en downloadmodule, is de albummodule slim gebouwd om problemen te voorkomen. Een voorbeeld hiervan is dat als er te grote foto’s tegelijkertijd worden verstuurd, de foto’s één voor één worden verstuurd en aan de serverzijde verwerkt. De module kan zefs de foto's op maat knippen! De module kan uiteraard meerdere bestanden en zelfs mappen verwerken! 


 


button icon

Handleiding

Klik hier voor een overzicht van Webstudio4School handleidingen.
Handleiding
button icon

Proberen

Maak kennis met het gemak dat Webstudio4School u biedt!
Proberen
button icon

Bestellen

Bent u overtuigd van het gemak en de kracht van Webstudio 4 School? Bestel het dan hier.
Bestellen
button icon

Blog

Hier kunt u alle updates bijhouden die op het webstudio4school pakket worden aangebracht.
Updates