Webstudio 4 School webstudio4school one site fits al

Klaspagina

klaspaginaEèn van de leukste onderdelen van Webstudio4School is de klaspagina of eigenlijk de klassite! Er kunnen namelijk ontelbaar veel items aan toegevoegd worden zodat je eigenlijk niet meer kunt spreken van een pagina.

Iedere groep heeft namelijk zijn eigen pagina met informatie die specifiek bij die groep hoort. Om het voor een docent gemakkelijk te maken is een groep- of klaspagina al voorzien van een aantal vaste onderdelen:

Basispagina: Deze pagina wordt gebruikt om de bezoeker over de groep te informeren. Door gebruik te maken van de paginamodule kan een docent eenvoudig extra pagina's toevoegen.

Fotoalbum: Het fotoalbum heeft een handige fotoviewer. Een bezoeker kan met deze viewer met behulp van simpele aanwijzingen door de foto's bladeren en ze bekijken.

Weblog: Een weblog wordt gebruikt als een soort dagboek van de groep. Bezoekers kunnen hierop reageren. Het blog kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een discussie op te voeren.

De klaspagina wordt onderhouden door de docent. Hij of zij kan pagina's, documenten, foto's, geluidsfragmenten filmpjes etcetera toevoegen. De docent kan bijvoorbeeld werkbladen of huiswerk eenvoudig plaatsen zodat leerlingen of ouders het er thuis af kunnen halen.

Handleiding

Klik hier voor een overzicht van Webstudio4School handleidingen.
Handleiding

Proberen

Maak kennis met het gemak dat Webstudio4School u biedt!
Proberen

Bestellen

Bent u overtuigd van het gemak en de kracht van Webstudio 4 School? Bestel het dan hier.
Bestellen

Blog

Hier kunt u alle updates bijhouden die op het webstudio4school pakket worden aangebracht.
Updates