Webstudio 4 School webstudio4school one site fits al

Paginabeheer

PaginabeheerEr kan een “oneindig” aantal pagina’s aan de site worden toegevoegd. Deze pagina’s kunnen via het navigatiemenu of via interne links op andere pagina’s worden getoond. Vin een overzichtelijke structuur worden de bestaande pagina’s getoond. De pagina’s kunnen met een simpele editor worden gewijzigd.

Deze editor is uitgerust met slimme wizards om snel en begrijpelijk links toe te voegen, YouTube feeds (filmpjes) en om kopiëren en plakken vanuit andere programma’s mogelijk te maken.

De wizard Link toevoegen heeft een drietal keuzes:

1. Link een interne pagina.
Uit een lijst van de op de site aanwezige pagina’s kan de juiste pagina worden gekozen. Als er geen selectie is gemaakt in de editor, wordt de naam van de pagina als link ingevoegd.

2. Link een externe site.
In een invoerveld wordt de naam van de betreffende externe website getypt.

3. Link een bestand.
Uit een lijst van de op de site aanwezige bestanden kan een bestand worden gekozen. Als er geen selectie is gemaakt in de editor, wordt de naam van het bestand als link ingevoegd.

Op een pagina kunnen afbeeldingen, geluidsfragmenten en teksten worden gemaakt. Films kunnen niet worden toegevoegd in verband met de capaciteit van de server. In plaats daarvan kan een YouTube filmobject worden geplaatst. Hierin kunnen geselecteerde YouTube films worden afgespeeld. Films kunnen door u zelf op YouTube worden gezet en gelinkt in de schoolpagina.
button icon

Handleiding

Klik hier voor een overzicht van Webstudio4School handleidingen.
Handleiding
button icon

Proberen

Maak kennis met het gemak dat Webstudio4School u biedt!
Proberen
button icon

Bestellen

Bent u overtuigd van het gemak en de kracht van Webstudio 4 School? Bestel het dan hier.
Bestellen
button icon

Blog

Hier kunt u alle updates bijhouden die op het webstudio4school pakket worden aangebracht.
Updates