Webstudio 4 School webstudio4school one site fits al

Up En Downloadbeheer

up-en-downloadbeheerDit onderdeel neemt een bijzondere plaats in in het beheer. Alle mogelijke bestanden worden hiermee op de website geplaatst. Deze module is daarom zeer gebruikersvriendelijk ingericht en geschikt om in 1 keer meerdere bestanden te plaatsen! Dat scheelt veel tijd en ergernis bijvoorbeeld bij het vullen van fotoalbums. 

De module is zo gebouwd dat bestanden die mogelijk als gevaarlijk worden aangemerkt (bijvoorbeeld uitvoerbare bestanden) of die niet eenvoudig door de bezoeker kunnen worden afgespeeld (onder andere filmbestanden) automatisch worden geblokkeerd. 

Om filmbestanden te kunnen afspelen wordt gebruik gemaakt van een You-Tube afspeelmodule. Geluidsfragmenten kunnen door de module wel worden geplaatst net als talloze andere soorten bestanden (foto's, PDF of documenten).

Ook is de module voorzien van automatische detectie van zeer grote bestanden. Zo wordt voorkomen dat er onnodig veel ruimte op de webservers wordt verbruikt.De module wordt gebruikt door de sitebeheerder om bestanden aan de site te kunnen toevoegen en door de docent om bestanden aan een klaspagina toe te voegen. De module laat de docent alleen die bestanden kiezen die aan zijn of haar groep zijn gekoppeld. De sitebeheerder kan echter ook bestanden aan meerdere groepen  toekennen zodat dubbelingen worden voorkomen. button icon

Handleiding

Klik hier voor een overzicht van Webstudio4School handleidingen.
Handleiding
button icon

Proberen

Maak kennis met het gemak dat Webstudio4School u biedt!
Proberen
button icon

Bestellen

Bent u overtuigd van het gemak en de kracht van Webstudio 4 School? Bestel het dan hier.
Bestellen
button icon

Blog

Hier kunt u alle updates bijhouden die op het webstudio4school pakket worden aangebracht.
Updates